Ferrari-coureur Felipe Massa heeft een zwakke seizoensstart achter de rug, na twee races behaalde de Braziliaan nog geen punten door eigen toedoen. Teambaas Stefano Domenicali maakt zich echter geen zorgen in de vijfvoudig Grand Prix-winnaar en verwacht dat hij in Bahrein terug zal slaan.

Het klopt natuurlijk dat deze twee nul-finishes belangrijk zijn voor het coureurs -en constructeurskampioenschap. Maar aan de andere kant moeten we ook niet gaan dramatiseren, alles zit erg dicht bij elkaar. zei Domenicali aan Autosport.com. Ik ben ervan overtuigd dat Felipe in Bahrein terug zal slaan.

De Ferrari-teambaas denkt niet dat het de druk van Raikkonen is, die Massa minder doet presteren: Daar wil ik het helemaal niet over hebben. Felipe heeft een geweldige kwalificatie gereden in Maleisië. In vergelijking met de andere tijden kan je zien dat hij een unieke ronde heeft gereden.

Felipe heeft de alle kwaliteiten om het goed te doen. Het kampioenschap is nog lang en het team is een eenheid. Ik zie dus geen enkele reden om mij hierover zorgen te maken.