Volgens McLaren-teambaas, Ron Dennis maakt Juan-Pablo Montoya momenteel een erg goede indruk en gaat de Colombiaan een goed seizoen tegemoet. De McLaren teambaas vindt dat Montoya nog nooit zo hard werkte.

” Juan is zichzelf constant aan het verbeteren. Ik heb nog nooit een coureur zo hard zien werken als Montoya.  “ aldus Dennis. “Hij is niet enkel bezig aan zijn fysieke conditie, maar ook met het verbeteren van zichzelf als coureur.  “

Op de bekendmaking van de komst van Alonso in 2007 reageerde Montoya positief: “Zijn reactie was voorspelbaar. We hadden al een coureur voor 2007 gekozen. Maar die reactie duurde minder dan 24 uur wat positief was voor het team. Sinds de bekendmaking is hij nog harder gaan werken en ik ben ervan overtuigd dat hij een beter seizoen zal hebben dan vorig jaar.  “ besluit de McLaren-teambaas.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!