Het lijkt een echt vervolg verhaal te gaan worden, maar het debuut van de nieuwe Super Aguri is opnieuw uitgesteld en zal nu debuteren tijdens de Grand Prix van Duitsland op de Hockenheimring. Dat heeft het Japanse team in een officieel persbericht laten weten.

In eerste instantie had men bij Super Aguri gepland om de nieuwe wagen in te zetten tijdens de Grand Prix van San Marino. Door vertragingen in de designafdeling werd het debuut van de SA06 uitgesteld tot de Grand Prix van Frankrijk. Nu zal de nieuwe wagen op de Hockenheimring dus haar vuurdoop krijgen, het uitstel komt er door technische problemen in de windtunnel.

Super Aguri maakte wel bekend dat de wagen door alle crashtests van de FIA is gekomen, waardoor de SA06 in theorie inzetbaar is. Zonder nieuw uitstel zal de wagen tijdens het raceweekend van 28-30 juli op de Hockenheimring haar vuurdoop krijgen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter