Pedro de la Rosa denkt niet dat hij nog dit seizoen plaats zal moeten maken voor Gary Paffett. De Spanjaard mocht tijdens de GP van Frankrijk de naar de NASCAR-series vertrekkende Juan Pablo Montoya vervangen en is niet zeker van zijn plaats tot het einde van het seizoen.
Volgens de la Rosa komt het door de Britse pers dat alle geruchten rond Paffett op gang zijn gekomen: De Britten willen gewoon hun producten verkopen. Het is normaal dat ze proberen , maar ik ben onder alle omstandigheden sneller geweest dan Paffett dus zou ik niet weten waarom hij mij zou vervangen.. 
De la Rosa denkt dat de Britse pers pers een nieuwe held wil: De Engelsen zitten met Button in een mindere periode en zijn daarom op zoek naar een nieuwe ster. Ik blijf hier rustig onder, want de grootste bedreiging komt van Lewis Hamilton en niet van Paffett. 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *