Tijdens de GP van Engeland zou de wereld meer te weten komen over Prodrive, maar het bleef dat weekend ijzig stil. Enkele weken daarvoor had McLaren al laten weten dat het voor hen nu of nooit was en de stilte uit het Prodrive kamp deed het ergste vermoeden.

Nu laat teameigenaar David Richards weer van zich horen. We zullen er volgend jaar staan, zei hij tegen Motorline.cc. Volgens Richards zal er snel – sorry als we dat even met een korrel zout nemen – meer informatie volgen over het team.

Er werden al drie rijders aan Prodrive gelinkt. Mercedes protégee en DTM man Gary Paffett, McLaren testrijder Pedro de la Rosa en Alex Wurz van Williams. Volgens de Spaanse krant Marca zou de la Rosa dit weekend al bevestigd kunnen worden. Maar om dat bericht even in een juist perspectief te zetten: ook Paffett en Wurz zouden bijna getekend hebben.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter