Hij is een tijdje stil geweest maar Eddie Irvine heeft weer eens zijn gedacht gezegd. De voormalige Ferrari en Jaguar rijder zei tegen Setanta Sports dat hij niet onder de indruk is van Kimi Raikkonen en dat Felipe Massa geweldig bezig is.

Ik denk dat Felipe geweldig bezig is. Hij stond voor schut in Maleisië maar ik moet wel zeggen dat hij Hamilton geen seconde met rust liet. Hij leek er echt voorbij te zullen gaan. Toen Massa van de baan schoof was het aan Raikkonen en die kwam zelfs niet in de buurt.

Irvine vindt Massa al sinds de wintertests “bloody quick”, enkel in Maleisië had hij volgens de Ier misschien beter op veilig gespeeld om meer punten te pakken.

Raikkonen is al het hele seizoen te traag. Massa was sneller tijdens de wintertests en de eerste vier races. Ik weet niet hoe dat komt maar hij zal moeten verbeteren of hij moet stoppen met drinken. Als je niet wint mag je niet drinken.

Raikkonen is bij deze gewaarschuwd, want wanneer een Ier zegt dat je minder moet drinken…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter