Red Bull-coureur David Coulthard is op Michael Schumacher na de oudste coureur van het veld. Toch wil de 35-jarige Schot op dit moment nog niet aan stoppen denken en zich nog volop concentreren op zijn F1-carrière.

Ik ga niet stoppen. Waarom begrijpen de mensen dat niet? antwoordt Coulthaard op de vraag wat hij na zijn F1-carrière wil gaan doen. Ok, ik heb al een poosje niet meer gewonnen, maar ik weet zeker dat dit nog gaat gebeuren. Michael Schumacher is ouder dan mij en wint nog steeds.

De Red Bull-coureur liet weten nog in uitstekende gezondheid te verkeren: Ik ga elk jaar naar een kliniek en laat me daar helemaal doorlichten. Ik weet dat ik fit en gezond ben en ben voorlopig niet van plan om dood te gaan.

David Coulthard is bezig aan zijn dertiende seizoen in de F1. De 35-jarige Schot maakte zijn debuut bij Williams in 1994, dit jaar is hij aan zijn tweede seizoen bezig bij Red Bull.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *