Ex-Williams rijder Jenson Button heeft zich achter Mark Webber geschaard. Volgens de Brit heeft Webber gelijk om een nieuw en beter zitje te zoeken voor het volgende seizoen.

De Australiër moet dat doen nadat Williams besliste niet in te gaan op de looneisen die hij voorlegde en dat is volgens Button maar goed ook.

Ik heb mijn beslissing genomen op basis van de raceprestaties en Mark heeft dat volgens mij ook gedaan. Ik heb de juiste keuze gemaakt.

Volgens Button is de steun die een team krijgt van de constructeur die er achterstaat enorm belangrijk.

Ze hebben Toyota motoren voor de volgende jaren en dat is goed voor hen maar ik weet niet hoeveel steun ze gaan krijgen van Toyota.

Jenson Button betaalde vorig jaar bijna 15 miljoen Euro om onder zijn contract bij Williams uit te kunnen en bij Honda te blijven.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter