Jenson Button was na afloop van de Grand Prix van San Marino razend over zijn slecht verlopen pitstops. Bij de eerste pitstop was er een probleem met het wiel, bij de tweede pitstop kreeg Button van de man met de lollipop te vroeg het teken dat hij mocht vertrekken. De benzineslang zat er echter nog in, waardoor de Brit enkele teamleden meesleurde en de benzine slang brak. Daarbij vloeide ook benzine uit de kapotteslang. Het mag een wonder heten dat de wagen niet in brand vloog, maar Button verloor veel tijd en kon een podiumplaats vergeten.
Button liet weten dat er met het team een stevig woordje zal gewisseld worden: “We zullen eens stevig praten over de gang van zaken dit jaar en over motivatie. Ik ben er zeker van dat iedereen dit nodig heeft. We behalen niet het gewenste resultaat omdat we fouten maken.  “

Teambaas Nick Fry probeert de Honda-rijder enigzins te kalmeren: “Het team is erg sterk en we hebben een snelle wagen, we moeten dat echter naar een hoger plan tillen. We hebben zeker een stap in de juiste richting gezet. We zijn zeker sneller dan in Australi�. We moeten gewoon blijven verder werken en we zullen onze uiterste best doen tijdens het testen op Silverstone.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!