Jenson Button heeft er genoeg van. De Brit wil volgend jaar met een fatsoenlijke wagen rijden of hij stapt op, dat heeft hij in een interview met Mail on Sunday laten weten.

De wagen trok gewoon op niets en ik heb echt geen zin om zo nog te racen. Na de GP van Hongarije van dit jaar wou ik gewoon ergens op slaan. Een jaar daarvoor won ik daar en nu zat ik in iets waar je geen kant mee opkon.

Als we niet snel beginnen te winnen dan moet ik van mijn hart een steen maken. Er is een optie in mijn contract waarin ik met het team kan samenzitten om mijn toekomst te bespreken.

We moeten van mij niet de titel winnen maar ik wil graag een drastische verandering.

Button scoorde dit jaar 6 punten terwijl Rubens Barrichello geen enkel puntje wist te behalen. Volgens insiders ging het allemaal mis door een verkeerd afgestelde windtunne

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter