Komende zondag komen we te weten hoe de toekomst van Michael Schumacher eruit ziet, de ganse F1-wereld wacht in spanning af wat de 37-jarige Duitser zal beslissen. Renault-teambaas Flavio Briatore denkt het echter nu al te weten en hij is van mening dat de zevenvoudig wereldkampioen zijn helm aan het einde van het seizoen aan de wilgen hangt.

Hij is niet meer dezelfde coureur als vier, vijf jaar geleden. Hij is nu éénmaal 37 jaar. Hij weet dat de jonge coureurs veel druk zetten omdat ze niks te verliezen hebben. aldus Briatore, die van 1991 tot en met 1995 met Schumacher heeft samengewerkt bij het toenmalige Benetton. Ik geloof dan ook dat hij in Monza zijn afscheid zal aankondigen.

Over de toekomstplannen van de Renault-teambaas doen inmiddels de wildste geruchten de ronde, er wordt gezegd dat hij de overstap naar het voetbal gaat maken. Briatore zelf ziet dat niet zitten: Briatore en voetbal? Niet echt logisch! Ik ben nog erg gemotiveerd in de F1 en het lijkt me niet logisch om over te stappen naar de voetbalwereld.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!