Ondanks dat zijn teamgenoot Fernando Alonso de reeks podiumplaatsen verder uitbreidt denkt Renault-teambaas Flavio Briatore dat Giancarlo Fisichella de Grand Prix van Groot-Brittanni� gaat winnen. Fisichella wist dit jaar enkel in Maleisi� te winnen.
Fisichella eindige de GP van Monaco op een zesde plaats nadat hij als negende gestart was na een straf, de Renault-coureur liet enkele knappe inhaalacties zien. Briatore was erg onder de indruk van de inhaalrace in de nauwe straten van Monte Carlo en spreekt vol lof over zijn landgenoot: “Bravo Giancarlo. Hij gedroeg zich als een leeuw, reed moedig en agressief, precies zoals ik het graag zie. Je zult zien, Fisichella gaat winnen in Silverstone.”
Ook Fisichella zelf heeft veel vertrouwen voor de race in Silverstone: “We weten dat we daar snel zullen zijn. We willen graag met beide auto’s op het podium staan.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!