Technisch directeur bij Ferrari Ross Brawn heeft besloten om in 2007 een sabbatjaar in te lassen. Dat onthult Autosport. Of hij in 2008 terug komt is nog niet zeker. Het Engelse tijdschrift zegt over 100% zekerheid te beschikken.

De 51-jarige Brit werkte de afgelopen vijftien jaar onafgebroken met Michael Schumacher. Het duo begon hun samenwerking in 1991 bij Benetton en vanaf 1996 bij Ferrari. Schumacher behaalde zeven wereldtitels met Brawn als steun.

De beslissing van Brawn zou kunnen betekenen dat Schumacher aan het eind van dit jaar zijn helm aan de wilgen hangt en Kimi Raikkonen zijn opvolger wordt bij het rode team. Autosport  zegt echter over aanwijzingen te beschikken dat Raikkonen en Schumacher volgend jaar teamgenoten worden.

Op die zekerheid is het echter nog wachten, Michael Schumacher liet al weten dat hij zijn toekomst bekend maakt tijdens de Grand Prix van Italië in Monza.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *