Scuderia Toro Rosso laat weten dat Sebastien Bourdais volgend jaar bij het team komt racen. Na de laatste Champ Car race op 2 december kan Bourdais al voor Toro Rosso testen. De Fransman is momenteel met Robert Doornbos aan het strijden om een vierde titel. In 2002 was hij kampioen in de Formule 3000.

Dit heeft lang geduurd, maar het is er eindelijk! Zei Bourdais. Ik wil iedereen bij Red Bull bedanken voor hun vertrouwen en deze kans om eindelijk in de Formule 1 te racen. Ik moet ook mijn team, Newman/Haas/Lanigan Racing bedanken om mijn droom mogelijk te maken en door me voor Toro Rosso te hebben laten testen.

Sebastien en Sebastian zullen volgend jaar dus voor de Italiaanse rode stier uitkomen. Vitantonio Liuzzi moet dus elders op zoek naar een nieuw zitje.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter