Bernie Ecclestone vindt dat het tijd is voor de Formule 1 om het seksschandaal, waar Max Mosley bij betrokken was, te vergeten en dat hij gewoon weer kan verder werken als FIA-president. Eerder riep de Formule 1- baas om het aftreden van Mosley, maar nu is hij toch van mening dat het beter is als Mosley blijft.

Even dacht ik dat het beter was als hij zijn functie zou neerleggen. zei Ecclestone tegenover BBC Radio. Ik stond ook onder enorm veel druk van anderen om dat te zeggen. Nu zie ik dat helemaal anders, Max doet altijd erg zijn best en geeft zich 100% voor de sport. Er zijn misschien nog wel mensen die nog steeds geen contact met hem willen hebben, maar dat zal overgaan.

Ondanks dat Mosley al liet weten te stoppen na zijn huidige termijn (oktober 2009, red.) denkt Ecclestone dat hij wel eens langer FIA-president zou kunnen blijven.

Hij heeft in het verleden al vaker aangekondigd dat hij zou stoppen, maar ging toen ook steeds door. Dus, ik weet het nog zo niet. Het probleem is dat het moeilijk zal worden om voor hem een goede vervanger te vinden.