Er staat een boeiende televisienamiddag te wachten voor al wie van brullende motoren houdt. VRT-zender Sporza heeft namelijk drie auto- en motorsportitems op het programma staan.

Om 13u begint de rechtstreekse uitzending van de Grote Prijs motorcross van Namen. Dit is de 12de van 15 Grote Prijzen en als onze landgenoot Stefan Everts in de punten eindigt en voor een andere Belg Kevin Strijbos, is zijn tiende wereldtitel een zekerheid. Deze situatie heeft Everts te danken aan het feit dat hij dit seizoen al elke Grote Prijs won.

Na de motorcross komt de Formule 1 op het scherm. Dankzij de rare uitslag van de kwalificatie belooft het een boeiende race te worden waarin Kimi Räikkönen en Felipe Massa zullen strijden om de overwinning en Michael Schumacher en Fernando Alonso ook een en ander goed willen maken.

Na de Grote Prijs van Hongarije is het tijd voor een special: onze landgenoot Thierry Boutsen (3 F1-overwinningen) blikt voor de camera’s terug op zijn carrière.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *