Lewis Hamilton zegt dat hij vorig jaar in zijn moeilijke relatie met Fernando Alonso geleerd heeft hoe je je niet moet gedragen als Formule 1- rijder. De McLaren-rijder hoopt dat hij nooit zo wordt als, de naar Renault vertrekkende, Spanjaard.

Lewis Hamilton startte vorig seizoen zijn Formule 1- carrière naast de tweevoudig wereldkampioen. De 23- jarige Brit was tijdens races meermaals sneller dan de regerend wereldkampioen en streed zelfs tot de laatste race mee om de wereldtitel. De onderlinge rivaliteit tussen de Brit en de Spanjaard zorgde ervoor dat McLaren de rijderstitel misliep.

Hij liet me zien hoe je je niet moet gedragen als Formule 1- rijder.vertelt Hamilton tijdens het testwerk in Valencia tegenover the Associated Press. Hij dacht dat hij bij de start van het seizoen de leider was, maar dat is toch veranderd. We hadden een team moeten vormen. Als ik de regerende wereldkampioen zou zijn, dan zou ik mij toch professioneler gedragen tegenover een jonge ploegmaat die debuteert.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!