Fernando Alonso heeft geen haast bij het nemen van een beslissing over voor welk team hij in 2008 wil rijden. Dat heeft zijn manager, Luis Garcia laten weten.

Eerder deze week zei Renault-teambaas Flavio Briatore dat een kans op een terugkeer van de Spanjaard 60% is. Garcia verklaarde tegenover de BBC dat die kans gering is: Hij beslist pas als hij weet wat het beste is voor zijn toekomst.

Een terugkeer naar het oude nest zou kunnen vastlopen, omdat beide partijen het mogelijk niet eens kunnen worden over de duur van het contract. De Franse renstal wil Alonso voor meerdere jaren een contract aanbieden: Het is een contract voor drie jaar of helemaal niets. Volgens de Spaanse krant Marca wil de tweevoudig wereldkampioen echter maar voor één jaar tekenen.

Garcia zegt dat er nog geen beslissing is genomen: Fernando is momenteel op vakantie. We hebben verder niets te melden.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!