Dit moet zowat het meest beroerde jaar zijn in de Formule 1 voor Spanjaard Fernando Alonso.
Bijna de complete paddock zit op de tweevoudige wereldkampioen zijn dak en zien liever Lewis Hamilton de kampioenstitel binnenhalen.

Niki Lauda, niet verlegen om een woordje kritiek, is eentje van deze personen ,  volgens Lauda verdient Alonso de titel niet vanwege de commentaar die hij openlijk rondbazuint.
In het Zwitserse dagblad “Blick” liet Lauda het volgende noteren: Het zou een grap zijn moest Alonso in Brazilië de titel wegkapen.
Al weken gedraagt hij zich zo slecht tegenover zijn team dat hij nog weinig vrienden en fans heeft


Ook Bernie Ecclestone doet zijn bijdrage, alhoewel de rijkste Engelse dwerg niet zal klagen dit seizoen, sinds lang zal er weer eens stijging te noteren zijn in de kijkcijfers.
Volgens Ecclestone heeft Alonso nog niets gedaan voor de sport sinds zijn twee wereldtitels.

Ecclestone richt zijn pijlen niet alleen op Alonso, ook de Fin Kimi Raikkonen verdient de titel niet volgens de Brit.
De reden waarom…Kimi praat amper met iemand, reden genoeg dus waarom je de titel niet mag winnen?

Alonso zijn antwoord: Iedereen heeft zijn opinie.
Ik probeer professioneel te zijn, in mijn contract staat dat ik met de wagen moet rijden en bij de sponsors zijn, ik kom mijn contract na.

Kimi zijn antwoord hierop was zoals te verwachten koel en gevat: Ik trek het me eerlijk gezegd niet aan wat mensen over mij te zeggen hebben.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter