Zes keer vertrok Adrian Sutil voor Christijan Albers, vier keer kwam de Duitser ook voor Albers aan. Met zo’n resultaten is het niet te verwonderen dat het incident van zondagmiddag een staartje krijgt. Spyker baas Michiel Mol wil volgend seizoen met Sutil blijven samenwerk, over Albers is hij veel voorzichtiger.

We moeten niet doen alsof, Adrian was dit jaar gewoonlijk sneller dan Christijan. Chris heeft het moeilijk met de afstelling, als die goed is gaat hij onmiddellijk snel.

Er hebben al verschillende teams interesse getoond in Adrian, ik hoop dat we hem bij ons kunnen houden. Chris? Over een race of twee gaan we met hem aan tafel zitten. Hij wil de top bereiken maar daar zullen we in 2008 nog niet geraken. Hij is klaar voor een team als Williams en Toyota maar of dat ook gaat gebeuren?

Ook teambaas Colin Kolles is zeer te spreken over de prestaties van Sutil. Hij ziet de Duitser als een onderdeel van de toekomst van het team, al zullen ze hem dan wel een betere wagen moeten geven.

Hij kan enkel strijden tegen de beste teams en rijders wanneer we hem een betere wagen kunnen geven. Adrian is een grote aanwinst voor de toekomst.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *