De bezetting van Ferrari in 2007 zal toch bekendgemaakt worden bij de Grote Prijs van Italië. Dat heeft een woordvoerder van het team laten vallen volgens Sport-Informations-Dienst.

Er is al maanden een hele soap aan de gang over de vraag of Michael Schumacher na dit seizoen een punt achter zijn carrière zal zetten of niet. Schumacher houdt alles graag mysterieus en insinueerde onlangs dat de bekendmaking toch niet zou plaatsvinden in Monza, zoals al lang aangekondigd door Ferrari.

Er zou duidelijkheid moeten zijn na de race in Italië. Ferrari-woordvoerder Luca Colajanni ontkent ook de geruchten dat er donderdagavond een gala-evenement zou plaatsvinden om alles te verduidelijken.

Ondertussen blijft Schumacher het onderwerp ontwijken tegenover de pers. We zullen het er op het juiste moment over hebben, zo zei hij nog tijdens de tests in Monza.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter