Mercedes-Benz wil Kimi Raikkonen aanpakken omdat er foto’s zijn opgedoken van de F1-ster waar hij in dronken toestand op te zien is. Meer zullen we hier niet over horen want volgens Norbert Haug zal de zaak intern worden opgelost.

F3 kampioen Nelson Piquet Jr. zal niet voor BAR gaan testen deze week. De test zou verzet worden naar een latere datum. Verder zullen Alan van der Merwe, Adam Carroll en James Rossiter in januari terug in een BAR kruipen om uit te maken wie vanaf 2005 als vast testrijder aan de slag zou mogen gaan.

Ralf Schumacher onderzoekt of hij gerechtelijke stappen kan ondernemen tegen TV komiek Stefan Raab. Hij zou verantwoordelijk zijn voor de nieuwe bijnamen van hem en zijn vrouw: “Porno Ralf” en “Hard Cora”.

Anthony Davidson is gegeerd. Zowel Williams als BAR willen hem vanaf 2006 een racezitje aanbieden. Er wordt dan ook gespeculeerd dat de gulden middenweg er voor zorgt dat Jenson Button vanaf 2006 bij Williams zal rijden, terwijl Davidson het lege stoeltje bij BAR zou opvullen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter