Het Spaanse Formule 1 team van HRT heeft er een nieuwe sponsor bij. Het Spaanse bedrijf KH-7 gaat een eenjarige verbintenis aan met het team. Als de samenwerking goed verloopt is er de mogelijkheid dat er een vervolg komt aan deze samenwerking.

KH-7 is in Spanje een vooraanstaand merk als het gaat om schoonmaakspullen voor keukens en het verwijderen van vlekken. Het logo van KH-7 zal te zien zijn op de overalls van de monteurs en rijders. De overeenkomst werd afgelopen week getekend in het hoofdkantoor van HRT in Madrid. Het tekenen van het contract zorgt ervoor dat KH-7 het eerste Spaanse schoonmaakmerk wordt in de F1. Het bedrijf hoopt met deze stap ook buiten Spanje haar producten te gaan verkopen.

Directeur van KH-7, Josep Maria Llorerda zegt het volgende over de samenwerking: De laatste jaren hebben we een toonaangevend product op de markt gezet in Spanje, maar nu willen we een stap zetten en onze producten ook internationaal gaan verkopen. De Formule 1 kan ons daar goed bij helpen. De aandacht die Formule 1 krijgt zal ons ook helpen om ons product internationaal op de markt te zetten. Onze keuze voor HRT was logisch. HRT is een Spaans team en heeft ook een internationale positie. En ik zie nog meer overeenkomsten aldus Lloreda. Teamwork, inspanning, bereidwilligheid om alles te overwinnen en passie zijn eigenschappen die bij ons en HRT aanwezig zijn. Deze eigenschappen zijn helemaal van toepassing op Pedro de la Rosa voor wie ik persoonlijk erg veel respect heb.

Bij HRT is men blij met de sponsorovereenkomst.Wij verbinden ons graag met Spaanse bedrijven. Nu we een overkomst met KH-7 hebben zijn we daarmee goed op weg. Ondanks dat wij een jong team zijn dat voor een grote en lastige uitdaging staat hopen wij samen met KH-7 een mooie tijd te gaan beleven. Dit zijn de woorden van Saul Ruiz de Marcos van HRT die afgelopen week namens HRT het contract tekende.