Volgens Helmut Marko moet de nieuwe TagHeuer/Renaultmotor in 2017 Mercedes gaan benaderen.

Dit jaar maakte Red Bull een grote stap voorwaarts, toen het in Spanje de beschikking kreeg over een grote motorische update.
Ons is verteld dat de nieuwe motor een vergelijkbare stap voorwaarts wordt, aldus Marko op de officiële Formule 1 website. We zouden de motor van Mercedes moeten gaan benaderen.

Ons chassis is altijd al goed geweest en was dit jaar een van de besten. De data van de nieuwe auto zien er erg positief uit.

Door de reglementswijzigingen voor 2017, kan geen enkel team zijn ervaring van de afgelopen jaren hergebruiken. De geschiedenis laat zien, dat Red Bull altijd sterk was na het invoeren van nieuwe regels. We zijn ervan overtuigd, dat we voor beide titels (constructeurs en coureurs, red.) zullen strijden in 2017. Max Verstappen kan wereldkampioen worden, hij heeft alleen de juiste auto nodig. Hopelijk kunnen we hem die geven in 2017.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter