Gisteren maakte de FIA bekend dat de Grand Prix van Azerbeidzjan en de 24 uren van Le Mans elkaar volgend jaar niet langer overlappen. Dit zou betekenen, dat Nico Hulkenberg, die in 2015 voor Porsche de 24 uurs race won, weer aan de start zou kunnen verschijnen in Frankrijk.

Le Mans rijden is uitgesloten volgend jaar, zo vertelt Nico Hulkenberg. Ik rijd volgend jaar voor Renault en zij geven geen toestemming. Begrijpelijk, ik vind het niet erg. Het was fantastisch voor mij om in 2015 in de keuken te kijken van een fabrieksteam. Ik heb nooit eerder voor een fabrieksteam gereden. Deze kans krijg ik bij Renault nu weer. Ik heb er heel veel zin in, ik weet zeker dat we samen stappen kunnen gaan maken.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter