Woensdag lanceert het Ayrton Senna Instituut samen met reclamemaker Giovanni een reclamecampagne onder de naam �Iedereen is een potentieel winnaar�, en het is de bedoeling om meer mogelijkheden te bieden aan de jeugd om degelijk onderwijs te krijgen, om zo het best mogelijk werk te vinden. Dat de reclame enkel rond de stad S�o Paulo wordt gemaakt is niet opmerkelijk, gezien het feit dat het de geboortestad van Ayrton Senna is en de thuishaven van het Ayrton Senna Instituut, een bedrijf dat door de drievoudige wereldkampioen zelf werd opgericht om de straatarme jeugd van Brazili� meer kansen te geven.

De reclame bestaat uit voornamelijk uit levensgrote affiches met daarop de foto van Ayrton Senna. Ook worden er foto�s omhoog gehangen van bekendheden als Pel�, Hebe, Rondaldo, Alain Prost, Daniela Mercury en Rodrigo Pessoa. Allen houden zij de helm van Senna vast op die foto�s. Ook worden er televisiespotjes gemaakt met dezelfde boodschap.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter