Het Russische team van Marussia heeft een nieuwe partner voor volgend seizoen weten te strikken. Het Britse bedrijf CarPlan heeft zich verbonden aan het team van Marussia. CarPlan heeft zich gespecialiseerd in autoverzorgingsproducten en het bedrijf gaat ervoor zorgen dat de bolide van Marussia er elk raceweekend vlekkeloos uitziet. CarPlan verkoopt al sinds 1960 spullen om je auto mee te verzorgen. Het Britse bedrijf is onderdeel van de Tetrosyl groep. Tetrosyl is de grootste fabrikant en leverancier van autoverzorgingsproducten in Europa.

Andy Webb van Marussia is blij met de verbintenis: Ik ben erg blij dat wij CarPlan mogen verwelkomen als leverancier. CarPlan behoeft geen introductie en is toonaangevend op haar werkgebied. CarPlan is energiek en innovatief als het gaat om de aanpak van de marketing. Ons 2012 seizoen begint goed. We versterken de band met onze huidige sponsors en we weten nieuwe sponsors binnen te halen. CarPlan voegt zich bij ons op een gunstig moment zowel voor ons als voor de sport.

Peter Schofield voorzitter van Tetrosyl reageert ook op het partnership: Wij voelen ons vereert dat wij als officiële leverancier verbonden zijn aan het team van Marussia en we kijken met veel plezier uit naar het komende seizoen. Het is een erg leuke gebeurtenis om ons jaar mee te starten. We zijn meteen goed begonnen met de samenwerking. Tijdens de test in Barcelona hebben we samen met het team de beste CarPlan producten uitgezocht en daarnaast hebben we intensief overlegd over waar wij sponsorruimte krijgen. Wij zijn erg blij met deze samenwerking en wensen het team het allerbeste toe voor komend seizoen.