Minardi moet waarschijnlijk nog wat langer wachten voor het hun nieuwe wagen kan inzetten. Dat is redelijk slecht nieuws voor de achterhoede van de Formule 1, die in Maleisi� ongeveer zeven seconden trager waren dan Fernando Alonso. Volgens het hoofdkwartier van het team in Faenza zou de vertraging te maken hebben met het onverwachte werk na de GP van Australi�.

Toen werd het duidelijk dat Minardi niet zou mogen beginnen met de wagen van vorig jaar, en daardoor moesten sommige onderdelen van die wagen opnieuw moeten worden ontwikkeld. Dat is volgens teambaas Paul Stoddart de oorzaak van de vertraging. Normaal gezien werd de nieuwe wagen, de beste Minardi ooit, vanaf Imola ingezet.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter