Teambaas Nick Fry van BAR-Honda is er van overtuigd dat zijn team in de toekomst wereldkampioen wordt. Op dit moment staat BAR zevende in de stand om het constructeurskampioenschap, maar Fry is optimistisch door de verwachte overname van het team door Honda.

Fry: ”  We hebben altijd gezegd dat we het kampioenschap willen winnen en we zijn ervan overtuigd dat het ook zal gebeuren. We hebben de steun van Honda om dit waar te maken. Ze hebben het in het verleden al bewezen en er is geen enkele reden waarom ze het niet nog een keer zouden kunnen “

Nadat het team vorig seizoen op een tweede plaats in het constructeurskampioenschap eindigde besloot motorenleverancier Honda om 45% van het team over te nemen. Verwacht wordt dat de Japanse fabrikant de renstal helemaal overneemt wanneer British American Tobacco zich terugtrekt als gevolg van het verbod op reclame voor tabakswaren.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!