Dit jaar is het bijna zeker dat iemand anders sinds vijf jaar aan de haal gaat met de wereldtitel dan Michael Schumacher. De Duiter prijkt sinds lang eens niet bovenaan de stand om het wereldkampioenschap. Het gevecht om de wereldtitel gaat tussen Fernando Alonso en Kimi Raikkonen. Toch denkt twee-voudig wereldkampioen Mika Hakkinen dat geen van beide rijders aan de successen kan tippen van de Ferrari-coureur.

” Op het moment dat ik stopte, bleef hij doorgaan en winnen “ De Fin was enkele jaren de grootste concurrent van Schumacher, in 1998 wist hij de Duitser te verslaan in een rechtstreeks gevecht om de wereldtitel. Ondanks alles is de Fin ervan overtuigd dat er nooit eerder een coureur is geweest met de kwaliteiten van Schumacher. ” Ik denk niet dat er ooit iemand zoveel successen zal boeken als hij, Alonso en Raikkonen zijn goede rijders, maar Michael is gewoon de allerbeste.  “

Hakkinen had lovende woorden over voor zijn landgenoot Kimi Raikkonen: ”  Hij zal zich niet voor het einde van het seizoen gewonnen geven, zelfs als hij pech blijft hebben. Met zo’n instelling word je ooit wereldkampioen” “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!