Filmster Paul Newman is ongedeerd uit een crash gekomen tijdens een trainingsrit voor de 24-uursrace van Daytone volgende maand. De 79 jarige acteur die zijn leven lang een racefanaat is, spinde in een bocht van het circuit waarna zijn bolide in de brand vloog.

Newman had geluk dat het vuur in het motorcompartiment bleef en zich niet verspreidde naar de cockpit. De veteraan coureur werd snel uit het wrak gehaald, naar het ziekenhuis gebracht en na een medisch onderzoek weer ontslagen. Newman verklaarde: “Ik heb geen idee wat er is gebeurd. Op de een of andere manier vloog mijn auto in brand. Ik maak het goed.”

Paul Newman liet tevens weten vastbesloten te zijn om volgende maand mee te doen aan de 24-uur van Daytona, een wedstrijd die hij in 1995 in de GTS klasse wist te winnen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter