Voor diegene die komende week nog geen plannen hebben heeft GPPits.net een leuke tip. Vanaf dit weekend tot en met 7 december vind in Essen de motor show plaats. Het thema van de show is dit jaar “Formule 1 in Duitsland”. Onder andere BMW en Mercedes zullen flink uitpakken met historische Formule 1-bolides. De Mercedes-bolide van Juan-Manuel Fangio uit 1955 is een van de topstukken van de show. Enkele maanden terug werd een Mercedes van Fangio uit 1954 voor 20 miljoen Euro verkocht.

Naast de Formule 1-bolides zijn er ook enkele coureurs aanwezig waaronder Nico Hulkenberg. Daarnaast is er heel veel autosport en ook tuning. Op de beurs zijn maar liefst 550 stands en men verwacht meer dan 360.000 bezoekers.

Essen ligt dichterbij dan je denkt, vanaf Utrecht is het met de auto slecht 1 uur en 50 minuten rijden. GPPits.net zal komende week een klein verslagje plaatsen van de beurs.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter