Michael Schumacher en Rubens Barrichello eindigde de eerste dag van de GP van Canada als tweede en vijfde. Hun tijden in de eerste sessie blijven echter de snelste van de dag. Schumacher zette zelfs een nieuw ronderecord op het bord.

Toch maakte de huidige wereldkampioen een klein foutje in bocht 7. Zijn F2004 raakte de muur maar werd niet al te zwaar beschadigd. Zowel hij als Barrichello konden hun programma zonder al te grote problemen afwerken.

De nieuwe evolutie van de 053 motor vulde de verwachtingen voledig in. Het Gilles Villeneuve circuit vergt veel kracht, maar ook de remmen worden niet gespaard. Benieuwt of de krachtigere motor het ook een heel weekend uithoudt? Morgenavond weten we het antwoord.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter