Volgens Max Mosley zal de Formule1 Jaques Villeneuve missen, want de sport heeft een rebel nodig. De Canadees is er niet in geslaagd om na z’n ontslag bij BAR een nieuw zitje te vinden.

“Ik denk dat het verlies van Villeneuve een verlies voor de sport is, hij was altijd een excentriek figuur in de paddock, en we hebben zo iemand nodig.”

“Hij had altijd wel iets te vertellen. Je moest er niet mee akkoord gaan, maar het steeds interessant. Je hebt rebellen nodig, ze zijn soms lastig, maar je kan niet zonder.”

Nu Villeneuve niet meer meedoet, is z’n aartsrivaal Michael Schumacher de enige kampioen op de grid. Volgens Mosley wordt het kampioenschap van 2004 nog spannender dan in 2003, met een hoop potenti�le kampioenen, toch blijft Schumacher de te kloppen man.

 

“Het gaat tussen Ralf Schumacher, Montoya, Kimi of een van de jongens van Renault. Wie weet maakt Coulthard ook een kans.”

“Hij heeft duidelijk talent, maar hij kan zichzelf niet motiveren. Het zit allemaal in het kopje, nu zit hij op het punt waar hij moet presteren.”

“Schumacher, maar dat wist je al. En als Renault een goede motor heeft maken ze ook een kans.”

“Toyota maakt over twee jaar een goede kans om tot de top te behoren.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter