De geruchtenmolen rond Juan pablo Montoya en het McLaren team staat niet stil, eerst kregen we te horen dat McLaren een deal heeft gedaan aan Montoya en nadien kregen we weer te horen dat Montoya bij het Williams team zou blijven, althans tot eind 2004.

Aan het einde van het 2004 seizoen loopt het contract tussen Montoya en het BMW Williams team ten einde, dat maakt dat de Colombiaan dan kan overstappen naar een ander team.

In een Colombiaans magazine, genaamd Cambio gaan ze nog een stap verder, volgens het gerespecteerde magazine zou Montoya wel degelijk tot eind 2004 bij het Williams blijven, maar Montoya zou ook al een contract op zak hebben met het McLaren team, dat om vanaf 2005 voor de zilverpijlen te rijden.

Volgens bepaalde bronnen zou Montoya een contract hebben met McLaren voor drie seizoen en dat voor het prijskaartje van zo een 45 miljoen dollar.

In hoeverre dit verhaal klopt weten we niet, maar waar er rook is, is er ook meestal vuur…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter