De Colombiaan Juan-Pablo Montoya zal na twee races afwezigheid, komend weekend zijn rentree maken. De Colombiaan maakte vandaag bekend dat hij na zijn schouderblessure voldoende hersteld is om komend weekend te racen tijdens de GP van Spanje.

Een maand geleden liep hij de blessure op tijdens een partijtje tennis toen hij ongelukkig ten val kwam. Pedro De La Rosa verving hem in Bahrein, terwijl Alexander Wurz in Imola de tweede McLaren bestuurde.

Montoya is uiteraard zeer tevreden dat hij opnieuw kan racen: ” Om de afgelopen twee races vanaf de zijlijn te moeten bekijken was het enorm frustrerend. Het circuit van Barcelona is fysiek erg veeleisend door de vele snelle bochten maar mijn schouder is volledig hersteld., dat wees het uitvoerig onderzoek uit. Ik ben ontzettend opgelucht dat ik terug kan racen.  “^

In Barcelona zal Pedro De La Rosa de derde McLaren besturen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!