Na afloop van de tweede vrije training zijn in Sao Paulo bij het verlaten van het circuit leden van het Mercedes Formule 1-team overvallen. Bij de overal werden leden van het team onder schot gehouden en werden er zelfs schoten gelost.

Lewis Hamilton liet vandaag voor de derde vrije training weten:
Er zijn schoten gelost en iemand kreeg een pistool tegen zijn hoofd. Dit is schokkend. Bid alsjeblieft voor de jongens die hier vandaag gewoon weer als professionals aan het werk zijn, ook al zijn ze geschrokken. Dit gebeurt hier ieder jaar. De Formule 1 en de teams moeten er meer tegen doen, er zijn geen excuses.

De afgelopen jaren is het al vaker voorgekomen dat leden van de Formule 1-teams werden beroofd in Brazilië. De teams worden op het circuit streng bewaakt en teamleden reizen in Sao Paulo zo neutraal mogelijk.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter