Een groot vraagteken blijft hangen rond hettweede stoeltje bij Midland F1. De Nederlander Christijan Albers is al bevestigd als eerste coureur en ook zijn landgenoot Nicky Pastorelli werd als test- en reservecoureur aangeduid. Narain Karthikeyan heeft vandaag laten weten dat hij niet meer zal rijden in 2006, zo wordt de kans veel groter dat het zitje naar Tiago Monteiro gaat. Dankzij de Portugese oliemaatschappij Galp Energia heeft Monteiro, naar eigen zeggen, al een mondelinge overeenkomst met het team, en is het slechts een kwestie van tijd vooraleer het ook officieel bevestigd wordt.

Monteiro had een goed debuutseizoen vorig jaar, met een podiumplaats in de tumultueuze Grand Prix van USA en een mooie achtste plaats in Spa-Francorchamps.

Narain Karthikeyan heeft vandaag laten weten dat hij het nodige sponsorgeld niet kan neertellen om een zitje te verzekeren voor volgend seizoen, en dat hij in 2006 niet in de Formule 1 te zien zal zijn.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter