Frank Williams zou wel eens terug willen komen op zijn strategie zonder teamorders, als Ralf Schumacher zich dieper in het gevecht om het kampioenschap gaat nestelen. Hij gaf gisteren toe dat als Ralf de overwinning in Silverstone mee naar huis zou pakken, hij Montoya zou vragen om zijn teammaat een handje te helpen. “Als we meer en meer in de strijd gewikkeld raken voor het kampioenschap zullen we Juan Pablo om hulp moeten vragen. Ik denk niet dat het een probleem zal zijn dit jaar.”

Frank Williams weet dat de Colombiaan met z�n prikkelbaar temperament niet erg blij is met de favorietenrol die Ralf krijgt toegwezen binnen het team. Hierover had hij het volgende te zeggen:

“Hij is niet echt tevreden maar ik denk dat dit wel over zal gaan. Juan Pablo is de jongen die we in onze wagen willen hebben zitten. Alles komt wel terug in orde.”

F1central

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter