Minardi dat opgekocht werd door Red Bull Racing, zal vanaf 2006 Red Bull Light gaan heten.

Helmut Marko: ” Onze rijders zullen Vitantonio Liuzzi en Scott Speed zijn als je kijkt naar ervaring. Eerder dit jaar reed Speed al in de derde wagen voor ons en nu kunnen we hem als racecoureur in ons juniorenteam inzetten.  “ Over de rol van vrijdagcoureur is er nog niks bekend.

Bij Red Bull Racing werd David Coulthard al bevestigd voor volgend seizoen, nu kan men er vanuit gaan dat Christian Klien zijn teamgenoot blijft, gezien de recente ontwikkelingen.

Hoe het kleurenschema van de nieuwe wagen eruit zal zien is het nog tasten in het duister, al wordt er vanuit gegaan van de kleur van de blikjes waarin het merk haar energiedrankjes ingiet, dan zal de RBL wagen verdacht veel gaan lijken op de RBR wagen, maar dan met een tint lichter.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!