Gisteren had Minardi een laatste test gepland voor de start van het nieuwe seizoen. Het team uit Feanza ging met een paar PS04B chassis� naar Imola zodat Christijan Albers en Patrick Friesacher zich konden acclimatiseren aan een Formule1 wagen. Verder konden ze ook het circuit aanleren waar er in april de eerste Europese race gepland staat.

“Christijan en Patrick hadden verschillende taken vandaag, maar ze deden beide wat er gevraagd was en gaven het team veel bruikbare data. Het was ook een goede oefening voor de rijders, zo konden ze zich aanpassen aan het circuit en aan een F1 wagen. Dat komt goed van pas als we terugkeren voor de GP van San Marino.” Zei Paul Stoddart achteraf.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *