McLaren teambaas Ron Dennis heeft de grote jongens in het F1 wereldje gewaarschuwd dat het team uit de sport zal stappen tenzij alle spelers op een gelijke manier behandeld worden. Als dat niet gebeurd zal McLaren naar de GPWC overschakelen.

“Vanaf 2008 willen we in een positie zitten waar we niet moeten deelnemen aan de F1. We proberen onszelf voor te bereiden op een keuze om de F1 te verlaten als het voor ons niet meer commercieel aantrekbaar is. We zullen niet meer deelnemen tenzij iedereen gelijk is.”

Bernie Ecclestone heeft een aantrekkelijk bod op tafel liggen als de teams het nieuwe Concorde akkoord ondertekenen. Maar de GPWC heeft alle teams, behalve Ferrari, de gelijkheid belooft waar ze allemaal van dromen.

Dat gezegd zijnde blijft het onwaarschijnlijk dat er een tweede kampioenschap komt in 2008.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *