De nieuwe eigenaar van het Jordan team zit op dit moment nog zonder piloten, maar de man in kwestie heeft al laten weten dat Anthony Davidson zijn favoriet is.
Of de Brit voor het team zal rijden is niet zeker en Midland zou al afspraken hebben met Mario Dominguez, de CART rookie van het jaar, tenminste voor het 2006 seizoen.

Jordan had in het 2004 seizoen drie piloten tot hun beschikking, Nick Heidfeld, Giorgio Pantano en Timo Glock.
De toekomst voor Nick Heidfeld ligt ongetwijfeld bij Williams als racepiloot of testrijder.
Wat er gebeurt met Glock en Pantano is niet duidelijk, maar de kans dat ze nog in de F1 zullen vertoeven in 2005 is zo goed als uitgesloten.

Anthony Davidson liet zich in het 2004 seizoen opmerken tijdens de vrije trainingen op vrijdag, de man wist vriend en vijand te verbazen met zijn scherpe tijden.
Davidson heeft al gereden voor de Midland Sporting directeur Trevor Carlin, hij reed in de Britse Formule 3.
Colin Kolles, de managing directeur van Midland, heeft nu laten weten dat Davidson op hun verlanglijstje staat.

Colin Kolles:

“Anthony Davidson is ��n van mijn favoriete rijders. Bij Trevor staat hij ook te boek als ��n van zijn favorieten, maar wij nemen niet alleen de beslissingen. We zitten al een tijdje uit te kijken naar hem, we moeten nu zien dat we een oplossing vinden om hem te strikken.
Het is zeker niet het feit dat hij te duur zou zijn.”

Davidson kreeg ooit eens de kans om een test te doen voor Williams, maar die test werd afgeblazen vanwege het contract, in dat contract zou staan dat Davidson tot 2006 beschikbaar moet zijn voor BAR om eventueel in te vallen voor Jenson Button.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter