Weinig nieuws vandaag.
Dus maar een leuk nieuwtje van onze goede sponsor GPworld.

Op zaterdag 13 November 2004 is bij GPworld in Breda de premi�re van het eerste stripschilderij van Michel Vaillant �Tocht door de nacht�.

Het is een doek van 145 x 100 centimeter, waarbij de hoogtepunten van het originele verhaal uit 1962 in beeld zijn samengebracht tot ��n geheel van albumcover tot het bekende happy end!

GPworld is trots om, in samenwerking met de schilder Aart van Hecke, de eerste van een serie stripschilderijen te presenteren aan de liefhebber. Eigenaar Danny de Heer licht toe: �Onlangs heb ik Aart leren kennen en het blijkt dat hij stripschilderijen maakt, onder andere van coureur Michel Vaillant. In zijn atelier zag ik een indrukwekkend doek met een schitterende compositie van �Tocht door de Nacht�. Omdat ik zelf een groot Vaillant liefhebber ben, ben ik erg blij dit doek in onze winkel te kunnen tonen aan alle fans van deze beroemde stripheld.
Vanaf zaterdag 13 november 2004 hangt dit prachtige doek bij ons in de winkel!�

Aart van Hecke zal zelf op deze dag vanaf 09:30 uur aanwezig zijn om zijn kunstwerk toe te lichten en om zijn enthousiasme te delen met alle aanwezige liefhebbers!
Voor meer informatie bent u van harte welkom aan het van Coothplein 14
of scheur snel naar www.gpworld.nl

Een miniposter van Michel Vaillant ‘De beproeving’ is ook een prijs bij de KerstKwis van 2004.
Ik laat hem persoonlijk door Aart van Hecke signeren.
Dan heb je echt een mooie unieke prijs als je die wint.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter