Toto Wolff van Mercedes heeft eerder doen voorkomen dat Lewis Hamilton en Nico Rosberg mochten strijden om de winst, maar nu blijkt dat er documenten zijn ondertekend waarin gedetailleerd staat hoe beide coureurs zich moeten gedragen.

Dan kan er van een echt gevecht nooit sprake zijn natuurlijk. Natuurlijk net zo min als met teamorders die open en bloot gegeven werden, maar was dan wel eerlijker naar het publiek toe.

Rosberg gaf het toe aan Blick: Er is een document dat we allebei hebben moeten tekenen. De inhoud bestaat uit hoe we ons dienen te gedragen op de baan. Wat we doen bij de start, hoe we omgaan met inhaalacties, dat soort dingen.

En aangezien Nico weer in conclaaf gaat met Lewis om het WK, kunnen we er [bijna] zeker van zijn dat het saaier wordt dan vorig jaar. Toen liep de temperatuur behoorlijk op met issues in Bahrein, Spanje, Monaco en Spa Francorchamps.

Wat jullie? Laat je mening weten en doe mee aan de discussie op de leukste Nederlandstalige Formule 1-forum van Nederland en België!

Eerder verschenen op de blog van dezelfde auteur.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 
lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum
 lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!