McLaren zal voor Barcelona met een grote update komen van haar bolide. Toch tempert teambaas Eric Boullier de verwachtingen nu al: we gaan niet opeens iedereen voorbij springen.

McLaren liet aan het begin van het seizoen weten in Barcelona pas de beschikking te hebben over een geheel nieuwe auto. Betrouwbaarheidsproblemen in de winter veroorzaakten een achterstand bij het team.

Boullier laat in de Spaanse krant El Confidencia weten:
We komen in Barcelona met een grote update en slaan een nieuwe weg in. Maar je kan niet van ons verwachten dat we iedereen voorbij zullen springen. 95 procent van de paddock heeft nieuwe aerodynamische pakketten in Barcelona. Het verschil kan hetzelfde blijven, we kunnen terrein verliezen of we winnen iets. Het is aan ons om ervoor te zorgen dat het pakket werkt en dat we voldoen aan onze verwachtingen. En dan moeten we nog hopen dat de andere teams niet hetzelfde doen.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.