Het team van McLaren heeft haar hoop gevestigd op de update voor de Grand Prix in Duitsland. Teambaas Martin Whitmarsh hoopt dat de grote update die het team klaar heeft staan voor de race in Duitsland wel de gewenste vooruitgang brengt. Hoewel McLaren ook voor de race op Silverstone updates op de MP4-27 had aangebracht brachten die updates niet het gewenste resultaat.

Voorafgaand aan het weekend hadden Jenson Button en Lewis Hamilton goede hoop dat de MP4-27 zich goed zou thuis voelen op het circuit van Silverstone. Echter hadden beide McLaren coureurs problemen met de grip waardoor McLaren een tegenvallende thuisrace beleefde. Na de teleurstellend verlopen race op Silverstone kijkt Martin Whitmarsh weer vooruit. We moeten kijken hoe we weer kunnen winnen. De updates gepland voor de race op Hockenheim moeten een verbetering laten zien.

Dit was zo’n weekend dat het niet meezat. We hadden veel updates op de auto, maar we konden deze updates niet goed testen op de vrijdag, vervolgt Whitmarsh. Voor Duitsland hebben we een grotere en duidelijke zichtbare update klaar staan, maar we moeten ervoor zorgen dat deze update wel goed werkt. Het is hetzelfde oude spelletje. We moeten de auto verbeteren en we moeten beter met onze banden omgaan.

De update die McLaren meeneemt naar Hockenheim zal naar alle waarschijnlijkheid bestaan uit een nieuw concept bodywork aan de achterkant van de McLaren. De andere update waar ze bij McLaren veel van verwachten is de verfijning van de verstelbare brake ducts aan de voorkant van de bolide.

Leave a Reply

Your email address will not be published.