McLaren-coureur Jenson Button is zwaar onder de indruk over de manier waarop Ferrari de nodige snelheid heeft gevonden in de F2012. De Brit had niet verwacht dat ze zo snel weer op eigen kracht voor de zege konden gaan. Na de eerste race zei ik nog dat ik verbaasd was over hoever zij achter lagen. Bij Ferrari verwacht je altijd dat ze de tijd vinden, maar het verschil was toen wel erg groot.

Er past volgens Button niets anders dan respect voor de prestatie die Ferrari heeft laten zien. Ik ben verbaasd over hoe snel zij het lek boven hebben gekregen. Ik denk wel dat ze hier en daar wat geluk hadden, zoals in Maleisië, maar ze hebben het hele jaar lang goed werk gezet. Vooral Fernando. Hij is consistent geweest en heeft echt het werk gedaan wanneer dat nodig was. Zij hebben het maximale gehaald uit wat ze dit jaar ter beschikking hadden en ze hebben niet veel fouten gemaakt.

Dat laatste zinnetje is [waarschijnlijk] voor McLaren bedoelt, want als er een topteam is die de laatste maanden fouten heeft gemaakt…