Vanochtend konden we al melden dat DC er zelf alle vertrouwen in heeft dat hij ook komend seizoen voor McLaren zal uitkomen, nu lijkt Norbert Haug dat min of meer te bevestigen. Het begon er steeds meer op te lijken dat de dagen van Coulthard geteld waren bij het team uit Woking, Fisichella en Montoya stonden al te trappelen om zijn plaats in te nemen.

Bij McLaren ontkennen ze vooralsnog, zo ook Mercedes motorsport baas Norbert Haug:

“Ik denk niet dat we zullen verrassen qua keuze voor coureurs volgend seizoen. Dat is in ieder geval het plan, maar er moeten eerst nog wat dingen uitgezocht worden. Toch verwacht ik geen verrassing.”

 

“Wat je ook gelezen mag hebben over het gerucht dat we vele miljoenen bieden aan andere teams om coureurs te krijgen, vergeet het maar. Er is niks van waar. Wij zijn er niet op uit om contracten van andere coureurs te laten verbreken, dat is volgens ons niet geoorloofd.”

Haug wilde verder nog kwijt dat er geen beslissingen worden genomen dit weekend en dat er ook geen aankondigingen te verwachten vallen. Hij wil zich alleen concentreren op de thuis race van Mercedes, voor de rest niks.

De verklaring van Haug wil echter nog niet zeggen dat de plek van Coulthard veilig is. De F1 heeft ons geleerd dat iemand pas zeker is van zijn zitje als hij er ook daadwerkelijk in zit…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter