McLaren Mercedes trekt deze week naar Barcelona om de laatste loodjes van het testprogramma af te werken. De driedaagse sessie zal donderdag ten einde lopen en zowel Kimi Ra�kkonen als Juan Pablo Montoya zijn aanwezig. Gisteren zette Montoya de tweede tijd neer en legde hij 82 laps af.

“We hebben vandaag het meeste van het programma afgewerkt. Ik had een klein probleem met een haperende versnelling tijdens de ochtend die me het een beetje lastig maakte. Maar op het eind van de dag draait het daar rond: Problemen vinden en ze oplossen. Morgen zetten we het programma verder.”

Deze week is McLaren trouwens aanwezig met het team dat ook bij de races zal meereizen. De bedoeling is dat al het materiaal dat gebruikt wordt tijdens een weekend ge�nstalleerd en getest wordt. Zo kunnen oude en nieuwe teamleden ook gewoon worden aan de gang van zaken bij het team.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter